Change language:

Norskkurs høyere mellomnivå: forberedelse til test i norsk høyere nivå (Bergenstesten) (B2)

Dette er et intensivt norskkurs som forbereder deg til Test i norsk - høyere nivå (Bergenstesten). Du bør være på nivå B2 på Europarådets nivåskala for å ha utbytte av kurset.

• Å forbedre leseforståelse, skrivekunnskaper og å oppøve lytteforståelsen.
  • Tekstbinding, hvordan skrive en god og sammenhengende tekst.
  • Hva som kreves ved ulike tekstsjangre, for eksempel referater og argumenterende tekster.
  • Ordforrådet ditt utvides ved fokus på alternative uttrykksmåter og faste ord og uttrykk.
  • Du får skriveoppgaver som du får skriftlig tilbakemelding på.

Kurset passer for deg som ønsker å skaffe deg fullverdige språkkunnskaper for deltakelse i norsk samfunnsliv og yrkeskarriere i Norge. Bergenstesten er godkjent inntaksgrunnlag for høgskole og universitetsstudier i Norge.

Vi anbefaler at du har fullført norskkurs på B2-nivå før du melder deg på dette kurset.

Test deg selv

Er du usikker på hvilket nivå du er på? Da er nivåtesten for deg. Den tar mellom en halvtime til halvannen time å gjennomføre. Ta testen på Eurotest.

Undervisningen består av lytteøvelser, gruppearbeid, individuelt arbeid, diskusjon, tekstproduksjon og hjemmearbeid.

Kursene kan tas som ordinær klasseromsundervisning, virtuelt klasserom, nettbasert undervisning eller kombinert undervisning.

Lærerne våre har utdanningsbakgrunn innen språk og/eller pedagogikk, samt undervisningserfaring. De underviser i sitt morsmål eller har kompetanse i språket de underviser i på morsmålsnivå. I tillegg til å formidle kunnskap sørger de for å motivere og aktivisere kursdeltakerne og skape en vennlig atmosfære og et trygt og trivelig språkmiljø.

Du vil få et kursbevis dersom du har minimum 75 % oppmøte og har betalt kursavgiften.

Veien videre

Etter dette kurset er du forberedt til Test i norsk - høyere nivå (Bergenstesten), se Norsk språktest sine sider.

Folkeuniversitetet er offentlig godkjent tilbyder av norskopplæring. Det betyr at om du tar norskkurs med undervisningsformen virtuelt klasserom, godkjennes kurstimene av UDI ved søknad om varig oppholdstillatelse.

Lignende kurs

Norskkurs høyere mellomnivå - Forberedelse til Bergenstesten, kveld (B2)

Dette er et intensivt norskkurs som forbereder deg til Test i norsk - høyere nivå (Bergenstesten). Du bør være på minimum nivå B2 på Europarådets nivåskala for å ha utbytte av kurset. Undervisningen tar utgangspunkt i eksempeltester fra tidligere prøver og annet relevant læremateriell. Undervisningen foregår på Zoom, og du deltar uansett hvor du befinner deg. Timer på dette kurset er godkjent av UDI ved søknad om varig oppholdstillatelse.

Virtuelt klasserom
Man, Ons
15.08.2022
21.09.2022
Påmeldingsfrist
08.08.2022
Kursid:

Norskkurs høyere mellomnivå - Forberedelse til Bergenstesten (B2)

Dette er et norskkurs som forbereder deg til Test i norsk - høyere nivå (Bergenstesten). Du bør være på nivå B2 på Europarådets nivåskala for å ha utbytte av kurset.

Klasseromsundervisning
Sted:
Tromsø, Folkeuniversitetet i Tromsø
Man, Ons
15.08.2022
21.09.2022
3815219008

Norskkurs høyere mellomnivå - Forberedelse til Bergenstesten (B2)

Klasseromsundervisning
Sted: