Vis flere valg (tidspunkt, ukedag, oppstart) Skjul valgene (tidspunkt, ukedag, oppstart)

Baker

Kurset passer for deg som vil jobbe i produksjon av bakervarer i bakeri, konditori, innenfor hotell- og restaurantnæringen eller vil åpne eget bakeri og utsalg.Dette kurset forbereder deg til teorieksamen for praksiskandidater.

Undervisningsform:
Virtuelt klasserom
Samlet pris:
23500
Undervisningstimer:
104
Kursstart:
24.09.2020
Kursslutt:
20.05.2021
Tidspunkt:
17.30 - 21.00
Kursid:
3364029800
Les mer Meld deg på

Bransjeprogram for reiseliv - Kokk intensivt

NB! Kurset er gratis for dere som er permittert fra, ledig i eller jobber innen reiselivsbransjen. Kurset vil gå mandager og tirsdager.Dette er kurset for deg som har allsidig erfaring innenfor kokkeyrket og ønsker fagbrev. Du lærer om mat, smak, estetikk, ernæring, råvarer, hygiene og økonomi.Dette kurset forbereder deg til teorieksamen for praksiskandidater.

Undervisningsform:
Virtuelt klasserom
Samlet pris:
0
Undervisningstimer:
60
Kursstart:
08.06.2020
Kursslutt:
24.08.2020
Tidspunkt:
17.30 - 21.30
Kursid:
3538470101
Les mer Meld deg på

Bransjeprogram for reiseliv - Kokk intensivt Virtuelt klasserom

NB! Kurset er gratis for dere som er permittert fra, ledig i eller jobber innen reiselivsbransjen. Kurset vil gå onsdager og torsdager.Dette er kurset for deg som har allsidig erfaring innenfor kokkeyrket og ønsker fagbrev. Du lærer om mat, smak, estetikk, ernæring, råvarer, hygiene og økonomi.Dette kurset forbereder deg til teorieksamen for praksiskandidater.

Undervisningsform:
Virtuelt klasserom
Samlet pris:
0
Undervisningstimer:
60
Kursstart:
10.06.2020
Kursslutt:
26.08.2020
Tidspunkt:
10.00 - 14.00
Kursid:
3539200101
Les mer Meld deg på

Industriell matproduksjon

Fagarbeideren i industriell matproduksjon følger produksjonen fra råvarene kommer inn i bedriften til produktet er ferdig og klart for utsendelse. Kurset er for deg som jobber med masseproduksjon av mat og ønsker fagbrev. Du lærer om råvarer og teknologi med tanke på produktkrav, kvalitet, ernæring og mattrygghet.Dette kurset forbereder deg til teorieksamen for praksiskandidater.

Undervisningsform:
Virtuelt klasserom
Samlet pris:
23500
Undervisningstimer:
104
Kursstart:
24.09.2020
Kursslutt:
27.05.2021
Tidspunkt:
17.30 - 21.00
Kursid:
3350209900
Les mer Meld deg på

Kokk intensivt

Dette er kurset for deg som har allsidig erfaring innenfor kokkeyrket og ønsker fagbrev. Du lærer om mat, smak, estetikk, ernæring, råvarer, hygiene og økonomi.Dette kurset forbereder deg til teorieksamen for praksiskandidater.

Undervisningsform:
Virtuelt klasserom
Samlet pris:
14000
Undervisningstimer:
60
Kursstart:
18.08.2020
Kursslutt:
15.12.2020
Tidspunkt:
17.30 - 21.00
Kursid:
3467578900
Les mer Meld deg på

Kokk- og institusjonskokk

Dette er kurset for deg som har allsidig erfaring innenfor kokkeyrket og ønsker fagbrev. Du lærer om mat, smak, estetikk, ernæring, råvarer, hygiene og økonomi.Dette kurset forbereder deg til teorieksamen for praksiskandidater.

Undervisningsform:
Virtuelt klasserom
Samlet pris:
23500
Undervisningstimer:
104
Kursstart:
16.09.2020
Kursslutt:
12.05.2021
Tidspunkt:
17.30 - 21.30
Kursid:
3499735005
Les mer Meld deg på

Kokk- og institusjonskokk

Dette er utdanningen for deg som ønsker fagbrev som kokk, og som har arbeidserfaring innen faget. Du lærer om tilberedning av mat, smak, estetikk, ernæring, råvarer, hygiene og økonomi.

Undervisningsform:
Klasseromsundervisning
Sted:
Hamar, Hamar
Samlet pris:
23500
Undervisningstimer:
104
Kursstart:
23.09.2020
Kursslutt:
19.05.2021
Tidspunkt:
17.30 - 21.00
Kursid:
3435602317
Les mer Meld deg på

Kokk, servitør og institusjonskokk

Dette er utdanningen for deg som ønsker fagbrev som kokk, og som har arbeidserfaring innen faget. Du lærer om tilberedning av mat, smak, estetikk, ernæring, råvarer, hygiene og økonomi.

Undervisningsform:
Kombinert undervisning
Sted:
Asker
Samlet pris:
23500
Undervisningstimer:
140
Kursstart:
08.09.2020
Kursslutt:
25.05.2021
Tidspunkt:
17.30 - 21.00
Kursid:
3504461386
Les mer Meld deg på

Kokk, servitør og institusjonskokk

Dette er utdanningen for deg som ønsker fagbrev som kokk, og som har arbeidserfaring innen faget. Du lærer om tilberedning av mat, smak, estetikk, ernæring, råvarer, hygiene og økonomi.

Undervisningsform:
Kombinert undervisning
Sted:
Hønefoss
Samlet pris:
23500
Undervisningstimer:
140
Kursstart:
15.09.2020
Kursslutt:
25.05.2021
Tidspunkt:
17.30 - 21.00
Dager:
Tir
Kursid:
3529903510
Les mer Meld deg på

Servitør

Dette er utdanningen for deg som ønsker fagbrev som servitør, og som har arbeidserfaring innen faget. Du lærer om drikke, mat, servering, hygiene, salg og service.Dette kurset forbereder deg til teorieksamen for praksiskandidater.

Undervisningsform:
Virtuelt klasserom
Samlet pris:
23500
Undervisningstimer:
104
Kursstart:
14.09.2020
Kursslutt:
10.05.2021
Tidspunkt:
10.00 - 14.00
Kursid:
3499761400
Les mer Meld deg på