Programmering med Python nybegynner

Kurset er for deg som ønsker grunnleggende kunnskap om hvordan programmering kan benyttes i enkle operasjoner.

Om kurset

Dette lærer du

  • Introduksjon til koding for de som aldri har programmert før.
  • Praktisk programmering - koding er både konstruktivt og kreativt
  • Hva er programmering og algoritmisk tenkning
  • Programmeringsspråket Python, med syntaks, variabler og datatyper, betingelser, logiske uttrykk og strukturer for gjentakelse.
  • Hvordan navigere nettressurser innenfor programmering, slik at man selv kan utvikle ferdighetene sine videre.

Hvem er kurset for

Alle som ønsker å lære grunnleggende programmering. Særlig nyttig for de som vil komme i gang med programmering, og som ønsker litt starthjelp. Du bør ha grunnleggende IT-ferdigheter (kjenne til hva en fil er og hvor de lagres, kunne laste ned og installere programvare, kunne bruke tastatur og tastatursnarveier).

Gjennomføring 

Undervisningen foregår som klasseromsundervisning, virtuelt klasserom, nettstudier eller kombinert undervisning. 

  • Klasseromsundervisning: Oppmøte i vanlig klasserom på utvalgte studiesteder. Undervisning én dag/kveld i uken. 
  • Virtuell undervisning/virtuelt klasserom: Du møter lærer og resten av klassen i et digitalt klasserom på nett. Undervisning som oftest én dag/kveld i uken. 
  • Kombinert undervisning: En kombinasjon av klasseromsundervisning og virtuelt klasserom. 

Lærere

Instruktører er doktorgradsstudenter, forskere i IKT med bred undervisnings-erfaring på mange ulike ferdighetsnivå. Alle fra den anerkjente kodeskolen Simula som har som formål å løse viktige og grunnleggende problemer innen IKT, trene og utdanne forskere og utvikle nye kommersielle virksomheter.

Om Simula Learning

Simula Learning er en del Simula-konsernet som har som formål å løse viktige, grunnleggende problemer innen IKT, trene og utdanne forskere, og utvikle nye kommersielle virksomheter. Simula Learning tilbyr grunnleggende IKT-kompetanse til de som ønsker god forståelse av digitale teknologier og hvilke muligheter disse åpner opp for. De leverer kurs i programmering, IT-sikkerhet, kunstig intelligens og grunnleggende datakunnskap.

Lignende kurs

Programmering med Python nybegynnerkurs Virtuelt

Dette er en trygg introduksjon til programmeringsspråket Python, for de som aldri har programmert før. Programmeringsspråket er enkelt og morsomt å lære seg, men fokus vil være på god programmering. Undervisningen vil være i virtuelt klasserom.Torsdag 26. januar kl 09.00-12.00Mandag 30. januar kl 09.00-11.00Onsdag 1. februar kl 09.00-12.00Mandag 6. februar kl 09.00-11.00Torsdag 9. februar kl 09.00-11.00

Undervisningsform:
Virtuelt klasserom
Samlet pris:
7230
Undervisningstimer:
12
Tidspunkt:
09.00 - 12.00
Start:
26.01.2023
Slutt:
09.02.2023
Kursid:
3835910484