Russiskkurs mellomnivå: konversasjon (B1)

Dette er et russiskkurs for deg som allerede har et godt nivå i russisk og som ønsker å uttrykke deg med god flyt, et større ordforråd og på en mer strukturert og nyansert måte. På kurset får du praktisk trening i russisk med vekt på samtale og diskusjon om mer komplekse temaer.

Om kurset

Dette lærer du

På konversasjonskurset på mellomnivå får du praktisk trening i muntlig russisk, med vekt på samtale og diskusjon. Gjennom kurset tilegner du deg

  • et mer avansert ordforråd
  • riktig uttrykksmåte i relasjon til temaet
  • et mer korrekt språk
  • mer korrekt setningsstruktur

Hvem er kurset for

Kurset passer for deg som behersker russisk godt, men som ønsker å videreutvikle de muntlige ferdighetene dine slik at du kan føre en samtale på russisk mer utvungent. Du bør ha forkunnskaper tilsvarende nivå B1 i Europarådets nivåskala for språk.

Gjennomføring

Vi leser korte tekster og artikler og snakker om ulike temaer hentet frå russiske medier, som for eksempel samfunnsliv, kultur, film, historie og dagligliv. Læreren gjennomgår og forklarer relevant ordforråd og gir språklige tips til hvordan en bør formulere seg på en god måte. Temaene varierer fra semester til semester, slik at en med fordel kan ta kurset flere ganger.

Kursmateriell deles ut av lærer.

Lærere

Lærerne våre har utdanningsbakgrunn innen språk og/eller pedagogikk samt undervisningserfaring. De underviser i morsmålet sitt eller har kompetanse i språket de underviser i på morsmålsnivå. I tillegg til å formidle kunnskap sørger de for å motivere og aktivisere kursdeltakerne og skape en vennlig atmosfære og et trygt og trivelig språkmiljø.

Eksamen

Det er ingen eksamen etter kurset. Du får kursbevis ved minimum 75 % oppmøte.

Spørsmål? Kontakt en av våre studiekonsulenter.

Kontakt oss

Lignende kurs

Russiskkurs mellomnivå - konversasjon (B1) - virtuelt klasserom

Dette er et russiskkurs for deg som allerede har et godt nivå i russisk og som ønsker å uttrykke deg med god flyt, et større ordforråd og på en mer strukturert og nyansert måte. Gjennom kurset tilegner du deg et mer avansert ordforråd, et mer korrekt språk og en mer korrekt setningsstruktur. Kursmateriell deles ut av lærer. Kurset gjennomføres som digitalt klasserom. Du deltar via egen pc uansett hvor du bor.

Undervisningsform:
Virtuelt klasserom
Samlet pris:
3400
Undervisningstimer:
20
Tidspunkt:
17.15 - 19.00
Dager:
Tor
Start:
17.09.2020
Slutt:
26.11.2020
Kursid:
3325060181