Koreanskkurs nybegynner (A1)

På Koreanskkurs nybegynner får du en grundig og effektiv innføring i det koreanske språket. Vi starter med det helt grunnleggende, men allerede etter noen få kursdager vil du kunne si noen enkle fraser og setninger på koreansk. Kursene gir et godt grunnlag for videre læring av språket.

Om kurset

Dette lærer du

  • å forstå og bruke dagligdagse ord, uttrykk og enkle fraser
  • å presentere deg selv og andre
  • å stille og svare på personlige spørsmål om bosted, venner og eiendeler
  • å delta i en samtale på en enkel måte om samtalepartneren snakker langsomt og tydelig

(De enkelte kursene kan dekke hele eller deler av nivå A1. Se kursoversikt ved å velge undervisningssted nedover under "Meld deg på".) 

Hvem passer kurset for

Koreanskkurs nybegynner er for deg som ikke kan noe koreansk fra tidligere, og som ønsker en grundig innføring som etter hvert gjør deg i stand til å bruke språket i hverdagssituasjoner, som å bestille hotellrom, kjøpe varer, togbillett osv.

Gjennomføring

På Folkeuniversitetet bruker vi «praktisk tilnærming» som pedagogisk retning til språkundervisning. Det betyr at vi legger stor vekt på kommunikasjon, interaksjon og språkbruk i dagligdagse situasjoner.

Øvelsene vi gjennomfører i undervisningen, som lytteøvelser, gruppearbeid og muntlig trening, tar utgangspunkt i autentiske situasjoner som kan overføres til reelle situasjoner du typisk kommer opp i når du er på reise i utlandet eller bruker målspråket i andre sammenhenger.

Kursene kan tas som ordinær klasseromsundervisning, virtuelt klasserom, nettbasert undervisning eller kombinert undervisning.

Lærere

Lærerne våre har utdanningsbakgrunn innen språk og/eller pedagogikk, samt undervisningserfaring. De underviser i sitt morsmål eller har kompetanse i språket de underviser i på morsmålsnivå. I tillegg til å formidle kunnskap sørger de for å motivere og aktivisere kursdeltakerne og skape en vennlig atmosfære og et trygt og trivelig språkmiljø. 

 

Eksamen

Du får kursbevis ved minimum 75 % oppmøte.

Veien videre

Etter Koreanskkurs nybegynner vil vi anbefale deg å ta Koreanskkurs litt øvet slik at du kommer på nivå A2. 

Spørsmål? Kontakt en av våre studiekonsulenter.

Kontakt oss

Lignende kurs

Koreanskkurs A1 del 1 - virtuelt klasserom

På Koreanskkurs nybegynner får du en grundig og effektiv innføring i det koreanske språket. Vi starter med det helt grunnleggende, men allerede etter noen få kurskvelder vil du kunne si noen enkle fraser og setninger på koreansk. Undervisningen er kommunikativ.

Undervisningsform:
Virtuelt klasserom
Samlet pris:
3350
Undervisningstimer:
22
Tidspunkt:
19.15 - 20.45
Dager:
Tir
Start:
15.09.2020
Slutt:
01.12.2020
Kursid:
3565565008