Kinesiskkurs nybegynner (A1)

På Kinesiskkurs nybegynner får du en grundig og effektiv innføring i kinesisk/mandarin. Vi starter med det helt grunnleggende, men allerede etter noen få kursdager vil du kunne si noen enkle fraser og setninger på kinesisk. Kursene gir et godt grunnlag for videre læring av språket.

Sted

Endre

NivåA1
Pris3 400,- til 3 650,-

Om kurset

Dette lærer du

  • uttaleregler, grammatikk, setningsstruktur
  • kinesiske skrifttegn og transkripsjonssystemet pinyin
  • å forstå og bruke dagligdagse ord, uttrykk og enkle fraser
  • å presentere deg selv og andre
  • å stille og svare på personlige spørsmål om bosted, venner og eiendeler
  • å delta i en samtale på en enkel måte om samtalepartneren snakker langsomt og tydelig

(De enkelte kursene kan dekke hele eller deler av nivå A1. Se kursoversikt ved å velge undervisningssted nedover under "Meld deg på".)

Hvem passer kurset for

Kinesiskkurs nybegynner er for deg som ikke kan noe kinesisk fra tidligere, og som ønsker en grundig innføring som etter hvert gjør deg i stand til å bruke språket i hverdagssituasjoner, som å bestille hotellrom, kjøpe varer, togbillett osv.

Gjennomføring

På Folkeuniversitetet bruker vi «praktisk tilnærming» som pedagogisk retning til språkundervisning. Det betyr at vi legger stor vekt på kommunikasjon, interaksjon og språkbruk i dagligdagse situasjoner.

Øvelsene vi gjennomfører i undervisningen, som lytteøvelser, gruppearbeid og muntlig trening, tar utgangspunkt i autentiske situasjoner som kan overføres til reelle situasjoner du typisk kommer opp i når du er på reise i utlandet eller bruker målspråket i andre sammenhenger.

Kursene kan tas som ordinær klasseromsundervisning.

Lærere

Lærerne våre har utdanningsbakgrunn innen språk og/eller pedagogikk, samt undervisningserfaring. De underviser i sitt morsmål eller har kompetanse i språket de underviser i på morsmålsnivå. I tillegg til å formidle kunnskap sørger de for å motivere og aktivisere kursdeltakerne og skape en vennlig atmosfære og et trygt og trivelig språkmiljø. 

Eksamen

Det er ingen eksamen på nivå A1. Du får kursbevis ved minimum 75 % oppmøte. 

Veien videre

Etter kinesiskkurs nybegynner vil vi anbefale deg å ta kinesiskkurs litt øvet slik at du kommer opp på nivå A2

Spørsmål? Kontakt en av våre studiekonsulenter.

Kontakt oss

Kursoversikt/Meld deg på

Velg sted, se pris og dato