Franskkurs litt øvet: oppfriskning for seniorer (A2)

Vårt franskkurs for seniorer passer for deg som ønsker å styrke de grunnleggende kunnskapene du har i fransk fra før, repetere språket og fordype deg i grammatiske emner. Kurset går på dagtid, og passer derfor perfekt for deg som er pensjonist og som vil lære fransk i en hyggelig og avslappende atmosfære.

På kurset bygger vi opp språket slik at du blir i stand til å kommunisere med fransktalende i dagligdagse situasjoner. Dette trener vi på ved:

• å lese og analysere korte avisartikler
  • å uttrykke oss om nyheter
  • å snakke om utvalgte temaer og utvikle ordforråd knyttet til disse
  • å jobbe med grammatikk - repetisjon og fordypning

Kurset er utviklet for seniorer som har fransk fra videregående skole eller tilsvarende kunnskaper, og som kan kommunisere på fransk i veldig enkle språksituasjoner. Du bør ha franskkunnskaper tilsvarende Franskkurs nybegynner.

Undervisningen er basert på aktiv kommunikasjon, interaksjon og språkbruk i dagligdagse situasjoner. Vi bruker varierte arbeidsformer: gjennomgang av lærer, gruppearbeid, individuelt arbeid, rollespill, sang og musikk, høytlesning, lytteøvelser og hjemmelekser.

Undervisningen foregår i små og trivelige grupper. Kursmateriellet deles ut av lærer.

Lærerne våre har utdanningsbakgrunn innen språk og/eller pedagogikk, samt undervisningserfaring. De underviser i sitt morsmål eller har kompetanse i språket de underviser i på morsmålsnivå. I tillegg til å formidle kunnskap sørger de for å motivere og aktivisere kursdeltakerne og skape en vennlig atmosfære og et trygt og trivelig språkmiljø.

Det er ingen eksamen etter kurset. Du mottar kursbevis ved minimum 75 % oppmøte.

Lignende kurs

Franskkurs litt øvet del 1 - oppfriskning for seniorer (A2)

Vårt franskkurs for seniorer passer for deg som ønsker å styrke de grunnleggende kunnskapene du har i fransk fra før, repetere språket og fordype deg i grammatiske emner. Kurset går på dagtid og passer derfor perfekt for deg som er pensjonist og som vil lære fransk i en hyggelig og avslappende atmosfære. Franskkurset oppfriskning for seniorer A2 del 1 legger vekt på kommunikasjon, interaksjon og bruk av enkle verbalstrukturer (le présent, le passé composé og l'imparfait). Lærebok: "Edito A2".

Undervisningsform:
Klasseromsundervisning
Sted:
Oslo, Rolf Wickstrøms vei 15, Nydalen
Samlet pris:
Undervisningstimer:
Tidspunkt:
Dager:
Man
Start:
07.09.2020
Slutt: