Sykurs: Sy kjole på en helg

Med utgangspunkt i en kjolemodell lærer du i løpet av en helg å sy en kjole. Gjennom å variere stoff og detaljer får du en kjole som kan brukes både til hverdag og fest.

Varigheten helg
Pris3 200,-

På kurset får du et innblikk i hvilke muligheter som finnes for å få fram ditt personlige uttrykk gjennom å gjøre bare små endringer i en enkel kjolemodell. Du får en kjole som ingen har maken til, og kunnskap om hvordan du lager enda flere kjoler på egenhånd.

Fredag ettermiddag starter vi med måltaking og tilpasning av kjolemønsteret. Vi snakker om ulike materialers vanskelighetsgrad og påvirkning på det ferdige resultatet. Lørdag starter vi kl. 1200, slik at det er mulig å vente med materialkjøp til lørdag morgen.

Kurset passer for alle som syr klær, uavhengig av nivå. Dersom du aldri har sydd før, anbefaler vi først å ta introduksjonskurset Sykurs: Forkurs.

Læreren går gjennom og viser de ulike teknikkene i plenum, før deltakerne øver seg under veiledning.

Lærer på kurset er Anita Roth. Anita har svennebrev i kjole- og draktsøm. Hun er dessuten utdannet designer fra moteskolen Esmod, hvor hun også er lærer, og har praktisk-pedagogisk utdanning fra Høgskolen i Akershus. Anita har tidligere vært hovedlærer på Folkeuniversitetets fagutdanning i søm og design. Videre er hun verksmester på Kunsthøgskolen i Oslo ved avdelingen for design, klær og kostymer.

Det er ingen eksamen etter kurset. Du får kursbevis ved minimum 75 % oppmøte.

• Pris kr 3200, materialutgift på kr 300 kommer i tillegg til kursprisen.
  • Tidspunkt 17.30 - 18.00
  • Sted Rolf Wickstrøms vei 15, Nydalen
  • Dager Fre, Lør, Søn
  • Start28.02.2020