Matkurs: lefser og flatbrød

Lær å bake tykke og tynne lefser og flatbrød etter gamle oppskrifter.

Sted Bergen

Endre

Pris1 950,-

Om kurset

Dette lærer du

Kurset er praktisk,  men vi tar også med litt historikk

• Flatbrød til hverdags og lefser til fest!

• Hvilke råvarer egner seg, hvilket utstyr trenger du

• Laging og bearbeiding av deig, kjevling og steking

• Ulike tilbehør

• Hvordan oppbevare den ferdige baksten

Hvem passer kurset for

Kurset passer for deg som er opptatt av hjemmelaget mat og lokale tradisjoner. Du trenger ikke ha bakt hverken lefser eller flatbrød tidligere, men har du det, er du også velkommen!

Gjennomføring

På kurset får du demonstrert bruk av redskaper og teknikker og jobber både individuelt og sammen med andre under veiledning. Det blir selvsagt smaking underveis - resten kan du ta med hjem!

Lærere

Læreren i Bergen er Cindy Bibow fra «Mett og God»

Læreren i Stavanger er Inger Thorsen, som driver et lite bakeri i Sandnes sentrum.

Eksamen

Det er ingen eksamen etter kurset. Du får kursbevis ved minimum 75 % oppmøte.

Spørsmål? Kontakt en av våre studiekonsulenter.

Kontakt oss

Kursoversikt/Meld deg på

Velg kurs

  • Pris 1950
  • Timer 12
  • Tidspunkt 18.00 - 21.00
  • Sted Jonas Reinsgate 4
  • Start30.10.2019
  • Slutt20.11.2019