Matkurs: deilige desserter

På tide å fornye dessertmenyen? Lær deg hvordan du kan diske opp de lekreste retter. Vi setter opp flere kvelder med forskjellig temaer.

Sted Bergen

Endre

Pris990,- til 2 673,-

Om kurset

Dette lærer du

  • grunnoppskrifter
  • teknikker og fremgangsmåter
  • franske desserter: vannbakkels, mille-feuille, croquembouche, éclair, tarte Tatin, Paris-Brest
  • klassiske desserter: fromasj, sufflé, fondant
  • østerrikske desserter: apfelstrudel, varme desserter
  • Sesongbaserte desserter: kan være desserter laget av lokale frukt og bær eller andre råvarer for de ulike sesongene.
  • Juledesserter: forskjellige desserter og kaker som hører julen til
  • Desserter i stjerneklasse: forskjellige desserter som holder et høyt nivå av profesjonalitet, men som du likevel kan lage hjemme hos deg selv.
  • Sjokolade desserter: desserter av sjokolade og andre konfekter

Hvem er kurset for

Kurset passer for deg som er matinteressert og som vil lære flere grunnoppskrifter og utvikle dine evner som dessertkokk.

Gjennomføring

Gruppeundervisning på kjøkkenet med ulike desserter som utgangspunkt. Lærer viser og instruerer og veileder.

Lærere

Læreren er konditormester fra Wien og har lang undervisningserfaring.

Spørsmål? Kontakt en av våre studiekonsulenter.

Kontakt oss

Kursoversikt/Meld deg på

Velg kurs

  • Pris kr. 990,-
  • Timer 4
  • Tidspunkt 04.10 - 04.10
  • Sted Jonas Reinsgate 4
  • Start17.10.19
  • Slutt17.10.2019
Fra kortreist mat - til dessert på fat. Denne kursdagen er det fokus på å lage desserter av lokale råvarer, frukt og bær.
  • Pris 2673
  • Timer 4
  • Tidspunkt 04.10 - 04.10
  • Sted Jonas Reinsgate 4
  • Start17.10.19
  • Slutt14.11.2019
Meld deg på alle de tre dessertkursene, og få 10% rabatt!Kurspakken inneholder følgende kurs:- Deilige desserter - Høstens fristelser - Deilige desserter - lær å lage dessert i stjerneklasse- Deilige desserter - Juledesserter
  • Pris kr. 990,-
  • Timer 4
  • Tidspunkt 17.00 - 21.00
  • Sted Jonas Reinsgate 4
  • Start31. oktober
  • Slutt31.10.2019
Lær å lage dessert i stjerneklasse. Vår lærar er Chef Partissier fra Wien, og har erfaring fra michelin restaurant.
  • Pris kr. 990,-
  • Timer 4
  • Tidspunkt 04.10 - 04.10
  • Sted Jonas Reinsgate 4
  • Start14.11.2019
  • Slutt14.11.2019
Lær å lage deilige juledesserter med vår Chef Partissier, Christoph Gruber, fra Wien.