Test i norsk - høyere nivå

- Skriftlig test 1.april 2017

- Muntlig test i mai 2017

Meld deg på her

Se teststeder og datoer i kartet under:

Hvor/når kan jeg ta testen?

Velg skriftlig eller muntlig test. Klikk på by for å se neste dato.

Test i norsk - høyere nivå (Bergenstesten)

Test i norsk - høyere nivå (Bergenstesten) tester dine norskkunnskaper i nivå B2 og C1. Du kan ta skriftlig og muntlig test hver for seg. Testen avholdes tre ganger i året. Du kan ta testen på bokmål eller nynorsk.

• Skriftlig test dekker det språklige kravet til Samordna opptak og norske høyskoler og universiteter. Trenger du mer enn 2 i norsk? Bergenstesten kan dekke kravet: Se Samordna opptaks poengberegning.
  • Muntlig test er beregnet for helsepersonell og andre som må dokumentere sine muntlige norskkunnskaper.

Informasjon om testen

• Pris
  • Påmeldingsregler
  • Venteliste
  • Tilrettelegging
  • Fravær/sykdom
  • Eksempeltester
  • Resultat

Du kan kontakte oss på e-post bergenstesten@fu.no eller telefonnummer 22 98 88 22.

Vi er tilgjengelige på telefon på hverdager mellom kl.10.00 -og 14.00 (unntatt kl.11.30-12.00)

Logg inn

Du som er påmeldt til test eller har tatt test hos oss tidligere, kan logge deg inn her med din e-postadresse og ditt passord.

Logg inn

Førde Hamar Fredrikstad Stavanger Bergen Oslo Kristiansand Trondheim Arendal Haugesund Sandefjord Skedsmo Ålesund
Alta Bodø Tromsø