Programmering med Python 1

Hvis man ønsker å henge med i den digitale utviklingen er en grunnleggende forståelse og kompetanse i programmering uunnværlig. Dette er en trygg introduksjon til programmeringsspråket Python, for de som aldri har programmert før. Programmeringsspråket er enkelt og morsomt å lære seg. Etter at du har lært ett språk vil du også enkelt kunne lære deg andre.

Did you not find the course where you live?

Register your interest!

I want a
in

About the course

Dette lærer du

  • Dette emnet gir en trygg introduksjon til koding for de som aldri har programmert før.
  • Emnet legger opp til mye praktisk programmering, og viser hvordan koding er både konstruktivt og kreativt
  • Emnet begynner med å bygge opp forståelse for hva programmering og algoritmisk tenkning er. Videre fokuseres det på programmeringsspråket Python, med syntaks, variabler og datatyper, betingelser, logiske uttrykk og strukturer for gjentakelse.
  • Det vil også legges vekt på hvordan man navigerer nettressurser innenfor programmering, slik at man selv kan utvikle ferdighetene sine videre.

Hvem er kurset for

Alle som ønsker å lære grunnleggende programmering. Særlig nyttig for de som vil komme i gang med programmering, og som ønsker litt starthjelp. For å få godt utbytte av kurset bør du ha grunnleggende IT-ferdigheter (kjenne til hva en fil er og hvor de lagres, kunne laste ned og installere programvare, trygg på å bruke tastatur og tastatursnarveier).

Gjennomføring 

Du kan velge om du vil ta kurset i virtuelt klasserom eller i klasserom. Forskjellen kan du lese om her:

  • Klasseromsundervisning: Oppmøte i vanlig klasserom på utvalgte studiesteder.
  • Med virtuelt klasserom følger du undervisningen via videokonferanse - uavhengig av hvor du er fra din egen PC/Mac.

Lærere

Instruktører er doktorgradsstudenter eller forskere innen IT med bred undervisningserfaring på mange ulike ferdighetsnivå. Alle er tilknyttet Simula Learning, som er en del av Simula Research Laboratory (SRL). SRL er en forskningsinstitusjon hvis formål er å løse viktige og grunnleggende problemer innen IKT, trene og utdanne forskere og utvikle nye kommersielle virksomheter.

Where to now?