Regnskap, faktura og lønn med UniEconomy

Lær å føre regnskapet ditt i et webbasert økonomiprogram. Fremtiden er effektiv bilagsføring i skyen. Uni Economy er et fullstendig økonomiprogram som lar deg opprette tilbud, overføre ordre og sende ut faktura hvor som helst. Med et webbasert system kan du kjøre lønn fra et hotellrom eller fra kontoret, valget er ditt.

Kurset er delt opp i tre moduler: regnskap, fakturering og lønn. Du lærer de viktigste funksjonene i regnskapssystemet.

Pris3 450,- til 8 990,-

Kurset er delt opp i tre moduler: regnskap, fakturering/lagerstyring og lønn. Du lærer de viktigste  funksjonene i regnskapssystemet.

Modul 1: Regnskap

• oppsett av klient
  • leverandør og kundekort
  • kontoplan
  • bruk av anleggsregister
  • behandling av inngående faktura
  • reskontropleie
  • MVA-behandling

Modul 2: Faktura

• innlegging av varer og tjenester
  • innlegging av kunder og leverandører
  • betalingsbetingelser og rabatter
  • behandling av ordre og utgående faktura
  • kreditnota og vareretur
  • reskontropleie

Modul 3: Lønn

• systeminnstillinger
  • opprettelse av ansattregister
  • lage lønnsarter
  • trekkfrie og trekkpliktige reisegodtgjørelser
  • lønnskjøring
  • behandling av feriepenger
  • fagforeningstrekk
  • Hva er A-melding

Dette er kurset for deg som arbeider, eller ønsker å arbeide med regnskap. Du må ha erfaring fra regnskapsføring eller ha tatt kurset Innføring i regnskap eller tilsvarende.

Dette er et praktisk kurs hvor du lærer de mest vesentlige funksjonene i regnskapssystemet. Undervisningen består av forelesninger, diskusjoner og praktiske øvinger. Kurset gjennomføres som klasseromsundervisning og/eller virtuelt klasserom.

Med virtuelt klasserom kan du følge undervisningen fra din egen PC/Mac, uavhengig av hvor du er. Klasserom på nett skiller seg fra andre nettkurs fordi det kan benyttes interaktivt. Det vil si at du som nettstudent er en aktiv del av klassen hvor dere kan se hverandre og læreren, og kommunisere med hverandre. Dette fungerer enkelt og like effektivt som vanlig klasseromsundervisning.

Alle forelesningene og alt foreleser skriver på tavla  vil også bli tatt opp og være tilgjengelig i kursportalen så lenge kurset varer. Dermed kan du spille dem av seinere, så mange ganger du  ønsker.

Se kursene under og velg hvilket av regnskapsprogrammene du vil melde deg på.

Janneke Johansen er utdannet revisor, og har lang fartstid i næringslivet. Hun har undervist i en årrekke hos oss, og får svært gode tilbakemeldinger.

Veien videre

Du vil ha en god praktisk forståelse av regnskap og lønn etter kurset, noe som gjør deg rustet til å ta videre utdannelse innen regnskap, for eksempel på høyskolenivå.