Annonsering på Facebook og Instagram - nybegynner

Ønsker du å annonsere digitalt for din bedrift? Da burde du se her! Visste du at ved å lære deg annonsering via Facebook og Instagram kan du også nå målgrupper utenfor Facebook, som på nettsider og apper? Med den rette kompetansen kan du komme langt – også med små budsjetter.

Med Facebook sitt eget annonse- og analyseverktøy, Power Editor, får du full kontroll på annonseringen - og hva som faktisk fungerer. 

Om kurset

Dette lærer du

  • Hvordan setter jeg opp en annonsekonto for min side? 
  • Hvilke muligheter har jeg til å nå målgruppen? 
  • Hvordan jobbe med å lage ulike målgrupper?
  • Hvordan segmenterer du?
  • Hvordan lager du kampanjer?
  • Hva er smart å kunne når du skal lage annonser?

Hvem er kurset for

Dette kurset er for deg som har lite eller ingen erfaring med annonsering via Facebook. Du vil få en grundig innføring i hvordan du kommer i gang med å bruke markedsføringsverktøyet til Facebook. 

Gjennomføring

Kurset gjennomføres som virtuelt klasserom, og blir gjennomført med to tre-timers samlinger. 

Med virtuelt klasserom kan du følge undervisningen fra din egen PC/Mac, uavhengig av hvor du er. Klasserom på nett skiller seg fra andre nettkurs fordi det kan benyttes interaktivt. Det vil si at du som nettstudent er en aktiv del av klassen hvor dere kan se hverandre og læreren, og kommunisere med hverandre. Dette fungerer enkelt og like effektivt som vanlig klasseromsundervisning. Vi tar også opptak av undervisningen slik at du kan repetere for deg selv. .   

Lærere

Silje Brandsøy er digital rådgiver i Cox kommunikasjonsbyrå. Hun har lang erfaring med bruk av Facebook Business Manager som markedsføringsverktøy for store og små kunder. Hun har også erfaring som kursholder, og får svært god tilbakemelding fra kursdeltakerne. 

Spørsmål? Kontakt en av våre studiekonsulenter.

Kontakt oss

Du har valgt:

Bransjeprogram for detalj- faghandel - Facebook og Instagram - nybegynner

NB! Kurset er gratis for dere som er permittert fra, ledig i eller jobber innen detalj- og faghandel.Kurset vil gå 22.06 og 23.06Ønsker du å annonsere digitalt for din bedrift? Da burde du se her! Visste du at ved å lære deg annonsering via Facebook og Instagram kan du også nå målgrupper utenfor Facebook, som på nettsider og apper? Med den rette kompetansen kan du komme langt – også med små budsjetter.

Undervisningsform:
Virtuelt klasserom
Samlet pris:
0
Undervisningstimer:
6
Tidspunkt:
12.00 - 15.00
Start:
22.06.2020
Slutt:
23.06.2020
Kursid:
3535560101

Lignende kurs

Viken - Sosiale medier Instagram markedsføring

NB! Kurset er gratis for freelansere og selvstendig næringsdrivende tilhørende Viken fylke.Lær alle triksene for å få din bedrift til å skinne på Facebook og Instagram.Kurset er for deg som ønsker å vite mer om hvordan man kan bruke sosiale medier som markedsføringsverktøy.

Undervisningsform:
Virtuelt klasserom
Samlet pris:
0
Undervisningstimer:
6
Tidspunkt:
12.00 - 15.00
Start:
02.06.2020
Slutt:
03.06.2020
Kursid:
3528860101

Bransjeprogram for reiseliv - Facebook og Instagram annonsering - nybegynner

NB! Kurset er gratis for dere som er permittert fra, ledig i eller jobber innen reiselivsbransjen.Kurset vil gå 04.06 og 05.06Ønsker du å annonsere digitalt for din bedrift? Da burde du se her! Visste du at ved å lære deg annonsering via Facebook og Instagram kan du også nå målgrupper utenfor Facebook, som på nettsider og apper? Med den rette kompetansen kan du komme langt – også med små budsjetter.

Undervisningsform:
Virtuelt klasserom
Samlet pris:
0
Undervisningstimer:
6
Tidspunkt:
12.00 - 15.00
Start:
04.06.2020
Slutt:
05.06.2020
Kursid:
3535420101

Bransjeprogram for frisører - Facebook og Instagram annonsering - nybegynner

NB! Kurset er gratis for dere som er permittert fra, ledig i eller jobber innen frisørbransjen.Kurset går 08.06 og 09.06Ønsker du å annonsere digitalt for din bedrift? Da burde du se her! Visste du at ved å lære deg annonsering via Facebook og Instagram kan du også nå målgrupper utenfor Facebook, som på nettsider og apper? Med den rette kompetansen kan du komme langt – også med små budsjetter.

Undervisningsform:
Virtuelt klasserom
Samlet pris:
0
Undervisningstimer:
6
Tidspunkt:
12.00 - 15.00
Start:
08.06.2020
Slutt:
09.06.2020
Kursid:
3535470101