Spanskkurs nybegynner nettbasert, selvstudium (A1)

Dette kurset er et nettbasert selvstudium. På vår læringsplattform får du tilgang til undervisningsvideoer og -materiell, som sammen med tekstbok og oppgavebok dekker hele nivå A1. Du har tilgang til læringsplattformen i åtte måneder, og bestemmer selv hvor fort du vil gå fram.  

Finner du ikke kurs der du bor?

Meld din interesse!

Jeg ønsker et
i

Om kurset

Dette lærer du

Du lærer å kommunisere, lese og skrive spansk  på et grunnleggende nivå:

  • å forstå og bruke enkle, allmenne uttrykk og setninger, både skriftlig og muntlig.
  • å kunne presentere deg selv og andre
  • å formulere og svare på spørsmål om dagligdagse emner og forstå det som blir sagt når samtalepartneren snakker tydelig.

Du lærer også grunnleggende grammatikalske strukturer til bruk i ovennevnte funksjoner.

Hvem er kurset for

Dette kurset er for deg som ikke kan noe spansk fra før, og som ønsker å lære deg spansk k på nybegynnernivå i ditt eget tempo, når og hvor du vil.

Test deg selv

Er du usikker på hvilket nivå du er på? Da er nivåtesten for deg. Den tar mellom en halvtime til halvannen time å gjennomføre. Ta testen på Eurotest.

Gjennomføring

Kurset er et nettbasert selvstudium der du får tilgang på undervisningsvideoer, fagstoff og oppgaver på læringsplattformen itslearning Her kan du repetere fagstoffet så mange ganger du ønsker, øve på uttale og løse skriftlige oppgaver. I tillegg bruker du tekstboka og arbeidsboka «Caminos» som du kan få kjøpt hos oss.

Du bør beregne ca 100- 120 timer egeninnsats for å fullføre nivå A1 dersom du ikke har noen kunnskaper i spansk  fra før.

Lærere

Kurset er i utgangspunktet lagt opp som selvstudium. Dersom du ønsker det, kan du også få individuelle veiledningstimer mot et tillegg i kursprisen.