Serbisk-kroatisk-bosnisk nybegynnerkurs (A1)

På Serbisk-kroatisk-bosnisk nybegynner får du en grundig og effektiv innføring i språket. Vi starter med det helt grunnleggende, men allerede etter noen få kursdager vil du kunne si noen enkle fraser og setninger på serbisk-kroatisk-bosnisk. Kursene gir et godt grunnlag for videre læring av språket.

Om kurset

Dette lærer du

  • å forstå og bruke dagligdagse ord, uttrykk og enkle fraser
  • å presentere deg selv og andre
  • å stille og svare på personlige spørsmål om bosted, venner og eiendeler
  • å delta i en samtale på en enkel måte om samtalepartneren snakker langsomt og tydelig

(De enkelte kursene kan dekke hele eller deler av nivå A1. Se kursoversikt ved å velge undervisningssted nedover under "Meld deg på".) 

Hvem passer kurset for

Serbisk-kroatisk-bosnisk nybegynner er for deg som ikke kan noe serbisk-kroatisk-bosnisk fra tidligere, og som ønsker en grundig innføring som etter hvert gjør deg i stand til å bruke språket i hverdagssituasjoner, som å bestille hotellrom, kjøpe varer, togbillett osv.

Gjennomføring

På Folkeuniversitetet bruker vi «praktisk tilnærming» som pedagogisk retning til språkundervisning. Det betyr at vi legger stor vekt på kommunikasjon, interaksjon og språkbruk i dagligdagse situasjoner.

Øvelsene vi gjennomfører i undervisningen, som lytteøvelser, gruppearbeid og muntlig trening, tar utgangspunkt i autentiske situasjoner som kan overføres til reelle situasjoner du typisk kommer opp i når du er på reise i utlandet eller bruker målspråket i andre sammenhenger.

Kursene kan tas som ordinær klasseromsundervisning.

Lærere

Lærerne våre har utdanningsbakgrunn innen språk og/eller pedagogikk, samt undervisningserfaring. De underviser i sitt morsmål eller har kompetanse i språket de underviser i på morsmålsnivå. I tillegg til å formidle kunnskap sørger de for å motivere og aktivisere kursdeltakerne og skape en vennlig atmosfære og et trygt og trivelig språkmiljø. 

 

Eksamen

Du får kursbevis ved minimum 75 % oppmøte.

Veien videre

Etter Serbisk-kroatisk-bosnisk nybegynner vil vi anbefale deg å ta Serbisk-kroatisk-bosnisk litt øvet slik at du kommer på nivå A2. 

Spørsmål? Kontakt en av våre studiekonsulenter.

Kontakt oss

Du har valgt:

Bosnisk-kroatisk-serbisk nybegynner del 1 av 5 (A1) - virtuelt klasserom

Dette er første kurs av totalt fem på nybegynnernivå A1. Læringsmål: alfabetet, uttale, hilse og presentere seg, snakke om familie og venner, spørre og svare på enkle spørsmål, spørre om og oppgi klokken, tall, grunnleggende grammatikk. Du trenger ingen forkunnskaper for å delta på kurset. Undervisningen foregår via videokonferanseverktøyet Zoom. Du deltar via egen pc uansett hvor du bor.

Undervisningsform:
Virtuelt klasserom
Samlet pris:
3500
Undervisningstimer:
22
Tidspunkt:
19.00 - 20.45
Dager:
Tor
Start:
15.04.2021
Slutt:
24.06.2021
Kursid:
3714940181