Serbisk-kroatisk-bosnisk nybegynnerkurs (A1)

På Serbisk-kroatisk-bosnisk nybegynner får du en grundig og effektiv innføring i språket. Vi starter med det helt grunnleggende, men allerede etter noen få kursdager vil du kunne si noen enkle fraser og setninger på serbisk-kroatisk-bosnisk. Kursene gir et godt grunnlag for videre læring av språket.

NivåA1
Pris3 250,- til 3 290,-

• å forstå og bruke dagligdagse ord, uttrykk og enkle fraser
  • å presentere deg selv og andre
  • å stille og svare på personlige spørsmål om bosted, venner og eiendeler
  • å delta i en samtale på en enkel måte om samtalepartneren snakker langsomt og tydelig

(De enkelte kursene kan dekke hele eller deler av nivå A1. Se kursoversikt ved å velge undervisningssted nedover under "Meld deg på".)

Hvem passer kurset for

Serbisk-kroatisk-bosnisk nybegynner er for deg som ikke kan noe serbisk-kroatisk-bosnisk fra tidligere, og som ønsker en grundig innføring som etter hvert gjør deg i stand til å bruke språket i hverdagssituasjoner, som å bestille hotellrom, kjøpe varer, togbillett osv.

På Folkeuniversitetet bruker vi «praktisk tilnærming» som pedagogisk retning til språkundervisning. Det betyr at vi legger stor vekt på kommunikasjon, interaksjon og språkbruk i dagligdagse situasjoner.

Øvelsene vi gjennomfører i undervisningen, som lytteøvelser, gruppearbeid og muntlig trening, tar utgangspunkt i autentiske situasjoner som kan overføres til reelle situasjoner du typisk kommer opp i når du er på reise i utlandet eller bruker målspråket i andre sammenhenger.

Kursene kan tas som ordinær klasseromsundervisning.

Lærerne våre har utdanningsbakgrunn innen språk og/eller pedagogikk, samt undervisningserfaring. De underviser i sitt morsmål eller har kompetanse i språket de underviser i på morsmålsnivå. I tillegg til å formidle kunnskap sørger de for å motivere og aktivisere kursdeltakerne og skape en vennlig atmosfære og et trygt og trivelig språkmiljø.

Du får kursbevis ved minimum 75 % oppmøte.

Veien videre

Etter Serbisk-kroatisk-bosnisk nybegynner vil vi anbefale deg å ta Serbisk-kroatisk-bosnisk litt øvet slik at du kommer på nivå A2.

• Pris 3290
  • Tidspunkt 19.00 - 20.45
  • Sted Marienlyst skole
  • Dager Ons
  • Start31.01.2018
  • Slutt18.04.2018
Dette er første kurs av totalt fire på nybegynnernivå A1. Læringsmål: alfabetet, uttale, hilse og presentere, snakke om familien/venner, telle, spørre og svare på enkle spørsmål, klokken, grunnleggende grammatikk. Du trenger ingen forkunnskaper for å delta på kurset. Lærebok: "Teach yourself: Complete Croatian". Boken kan kjøpes hos Norli i Universitetsgaten 20-24, Oslo.
  • Pris 3250
  • Tidspunkt 17.15 - 19.00
  • Sted Marienlyst skole
  • Dager Ons
  • Start24.01.2018
  • Slutt11.04.2018
Dette er andre kurs av totalt fire på nybegynnernivå A1. Læringsmål: Spørre om veien, uttrykke ønsker og behov, handle i butikker, spørre om hjelp, snakke om ferieplaner, innføring i verb- og kasussystemet. Forkunnskaper: 20-30 undervisningstimer i språket fra tidligere. Lærebok: "Teach yourself: Complete Croatian". Boken kan kjøpes hos Norli i Universitetsgaten 20-24, Oslo.