Portugisisk mellomnivå: konversasjon (B1)

Dette er et portugisiskkurs for deg som først og fremst ønsker å styrke de muntlige ferdighetene dine. Gjennom samtaletrening på portugisisk oppnår du bedre selvtillit og flyt i språket.

Sted
NivåB1

Finner du ikke kurs der du bor?

Meld din interesse!

Jeg ønsker et
i

Om kurset

Dette lærer du

Med utgangspunkt i forskjellige dagligste hendelser, deltakernes interesser og aktuelle temaer som diskuteres i plenum og i gruppe, blir du utfordret til å bruke portugisisk i ulike situasjoner fra hverdagen. Gjennom kurset tilegner du deg:

  • et mer avansert ordforråd
  • riktig uttrykksmåte i relasjon til temaet
  • et mer korrekt språk
  • mer korrekt setningsstruktur

Hvem passer kurset for

Kurset er for deg som har forkunnskaper tilsvarende Portugisiskkurs litt øvet A2 og som ønsker å fokusere på muntlig portugisisk.

Gjennomføring

På Folkeuniversitetet bruker vi «praktisk tilnærming» som pedagogisk retning til språkundervisning. Det betyr at vi legger stor vekt på kommunikasjon, interaksjon og språkbruk i dagligdagse situasjoner. Samtaletreningen på dette kurset tar utgangspunkt i enkle tekster, korte videosnutter, dialoger og rollespill som kan overføres til reelle situasjoner du typisk kommer opp i når du er på reise i utlandet eller bruker målspråket i andre sammenhenger.

Lærere

Alle våre språklærere har grundig kompetanse i språket de underviser i, samt pedagogisk utdanning og/eller erfaring.

Eksamen

Det er ingen eksamen etter kurset. Du mottar kursbevis ved minimum 75 % oppmøte.

Spørsmål? Kontakt en av våre studiekonsulenter.

Kontakt oss

Kursoversikt/Meld deg på

Velg sted, se pris og dato