Change language:

Norskkurs mellomnivå - kombinert undervisning (B1)

Nettkurset er fleksibelt - du kan lære deg språket hvor det måtte passe deg, enten det er hjemme, på arbeidsplassen eller i utlandet. Kurset kombinerer kveldsundervisning i små grupper via en nettplattform og selvstendig arbeid med det digitale læreverket Lingua Planet.

Finner du ikke kurs der du bor?

Meld din interesse!

Jeg ønsker et

• å uttrykke deg slik at du kan takle uvante, eller til og med vanskelige, språksituasjoner
  • å forstå hovedpunktene i klar standard tekst og tale om kjente emner som du ofte møter i forbindelse med arbeid, skole, fritid osv.
  • å skrive enkle, sammenhengende tekster om emner som er kjente eller av personlig interesse
  • å beskrive fremtidsplaner og ønsker
  • å uttrykke stemninger, følelser og meninger, å komme med forslag og reagere på dem
  • å diskutere velkjente emner og begrunne meningene dine

De enkelte kursene kan dekke hele eller deler av mellomnivå B1. Se kursoversikt ved å velge undervisningssted nedover under "Kursoversikt/Meld deg på".

For mer detaljert målbeskrivelse, se

Europeisk rammeverk for språk ( 127,4 kB )

På kurset får du

• tilgang til Lingua Planet i 20 uker
  • 24 timers undervisning i gruppe med en erfaren lærer
  • alt på nett - ingen installasjon!

Hvem passer kurset for

Norskkurs mellomnivå - kombinert undervisning (B1) passer for deg som har forkunnskaper i norsk tilsvarende Norskkurs litt øvet (nivå A2), og som ønsker å lære mer om norsk språk og samfunn. Kurset er godt tilrettelagt for deg som ønsker fleksibilitet med tanke på sted for undervisningen men som fortsatt ønsker undervisning i små grupper i sanntid.

Kurset består av en kombinasjon av klasseromsundervisning i klasserom på nett og selvstudier ved hjelp av læreverket Lingua Planet. På Lingua Planet kan du øve på skriftlige ferdigheter, vokabular og grammatikk. Programmet inneholder både lytte-, lese- og skriveoppgaver. Gjennom gruppeundervisningen vil du få muligheter til å praktisere språket, samtidig som du får faglig veiledning og påfyll.

Våre nettbaserte norskkurs har dyktige og erfarne nettlærere som gir deg tilpasset veiledning underveis i hele kurset. Alle våre norsklærere har norsk som morsmål, solid kompetanse i språket og undervisningserfaring. Lærerne sørger for et godt læringsmiljø og jobber aktivt for å motivere deltakerne på kurset.

Etter Norskkurs A2 litt øvet kan du gå opp til Norskprøven A2-B1. Du får kursbevis dersom minimum av 75% av kurset er gjennomført