Norskkurs mellomnivå - Uttale (B1)

På dette kurset legger vi vekt på uttale, samt å øke ordforrådet ditt.

Finner du ikke kurs der du bor?

Meld din interesse!

Jeg ønsker et
i

Om kurset

Dette lærer du

  • hvordan norske vokaler og konsonanter fysisk lages
  • sammensatte konsonantforbindelser
  • lange og korte vokalers betydning for norsk talespråk
  • om rask, sammenhengende tale på norsk, for eksempel sammentrekninger
  • å gjenkjenne norske lyder og ord
  • flyt i språket, for eksempel ofte brukte fraser og vendinger

(Se kursoversikt ved å velge undervisningssted nedover under "Meld deg på".)

Hvem er kurset for

Kurset passer for deg som ønsker å forbedre uttalen din for å bli tryggere i muntlig kommunikasjon. Du bør ha forkunnskaper tilsvarende Norskkurs mellomnivå B1.

Gjennomføring

Kurset har et praktisk fokus med taleøvelser og bruk av virkelighetsnære dialoger, kombinert med bruk av sanger, dikt og rim. Du får trening i å lage og gjenkjenne “norske” lyder gjennom fysiske øvelser, både i form av individuell trening, pararbeid og rollespill. Gjennom taleøvelser og enkle pusteøvelser får du enkle redskaper for å forbedre uttalen. Vi jobber også med å si lengre ytringer med overbevisning og selvtillit. Kurset tilpasses hver enkelt deltaker, slik at du får trent på det du trenger aller mest i dagliglivet ditt og de spesielle utfordringene som kan være knyttet til din språkbakgrunn.

Kursene kan tas som ordinær klasseromsundervisning, virtuelt klasserom, nettbasert undervisning eller kombinert undervisning. 

Lærere

Lærerne våre har utdanningsbakgrunn innen språk og/eller pedagogikk, samt undervisningserfaring. De underviser i sitt morsmål eller har kompetanse i språket de underviser i på morsmålsnivå. I tillegg til å formidle kunnskap sørger de for å motivere og aktivisere kursdeltakerne og skape en vennlig atmosfære og et trygt og trivelig språkmiljø

Spørsmål? Kontakt en av våre studiekonsulenter.

Kontakt oss