Change language:

Norskkurs høyere mellomnivå- Forberedelse til Bergenstesten

Dette er et intensivt norskkurs som forbereder deg til Test i norsk - høyere nivå (Bergenstesten). Du bør være på nivå B2 på Europarådets nivåskala for å ha utbytte av kurset.

NivåB2
Norskkurs Bergenstesten

Undervisningen tar utgangspunkt i eksempeltester fra tidligere prøver og annet relevant læremateriell.

• Å forbedre leseforståelse, skrivekunnskaper og å oppøve lytteforståelsen.
  • Tekstbinding, hvordan skrive en god og sammenhengende tekst.
  • Hva som kreves ved ulike tekstsjangre, for eksempel referater og argumenterende tekster.
  • Ordforrådet ditt utvides ved fokus på alternative uttrykksmåter og faste ord og uttrykk.
  • Du får skriveoppgaver som du får skriftlig tilbakemelding på.

Kurset passer for deg som ønsker å skaffe deg fullverdige språkkunnskaper for deltakelse i norsk samfunnsliv og yrkeskarriere i Norge. Bergenstesten er godkjent inntaksgrunnlag for høgskole og universitetsstudier i Norge.

Er du usikker på om dette kurset har riktig nivå for deg, kan du ta en gratis, automatisert nivåtest på våre nettsider.

Undervisningen består av lytteøvelser, gruppearbeid, individuelt arbeid, diskusjon, tekstproduksjon og hjemmearbeid.

Lærerne våre har utdanningsbakgrunn innen språk og/eller pedagogikk, samt undervisningserfaring. De underviser i sitt morsmål eller har kompetanse i språket de underviser i på morsmålsnivå. I tillegg til å formidle kunnskap sørger de for å motivere og aktivisere kursdeltakerne og skape en vennlig atmosfære og et trygt og trivelig språkmiljø.

Du vil få et kursbevis dersom du har minimum 75 % oppmøte og har betalt kursavgiften.

Veien videre

Etter dette kurset er du forberedt til Test i norsk - høyere nivå (Bergenstesten), se Norsk språktest sine sider.

Meld deg på