Change language:

Norskkurs litt øvet - kombinert undervisning (A2)

Nettkurset er fleksibelt - du kan lære deg språket hvor det måtte passe deg, enten det er hjemme, på arbeidsplassen eller i utlandet. Kurset kombinerer kveldsundervisning i små grupper via en nettplattform og selvstendig arbeid med det digitale læreverket Lingua Planet.

Finner du ikke kurs der du bor?

Meld din interesse!

Jeg ønsker et

• å snakke og skrive om personlige forhold og allmenne emner
  • å beskrive deg selv og dine omgivelser, din utdannelse og ditt arbeid
  • å kommunisere i enkle språksituasjoner om kjente emner
  • å uttrykke ønsker, følelser og engasjement
  • å føre en samtale om familie, bolig og personlig økonomi
  • å fortelle om helse og sykdom
  • å bruke grunnleggende grammatikalske strukturer til funksjonene som er nevnt ovenfor

På kurset får du

• tilgang til Lingua Planet i 20 uker
  • 24 timers undervisning i gruppe med en erfaren lærer
  • alt på nett - ingen installasjon!

Hvem passer kurset for

Norskkurs litt øvet - kombinert undervisning (A2) er for deg som vil styrke og utvikle de grunnleggende kunnskapene du har i norsk fra før. Kurset er godt tilrettelagt for deg som ønsker fleksibilitet med tanke på sted for undervisningen men som fortsatt ønsker undervisning i små grupper i sanntid. Du bør ha kunnskaper i norsk tilsvarende fullført kurs på A1-nivå.

Kurset består av en kombinasjon av klasseromsundervisning i klasserom på nett og selvstudier ved hjelp av læreverket Lingua Planet. På Lingua Planet kan du øve på skriftlige ferdigheter, vokabular og grammatikk. Programmet inneholder både lytte-, lese- og skriveoppgaver. Gjennom gruppeundervisningen vil du få muligheter til å praktisere språket, samtidig som du får faglig veiledning og påfyll.

Våre nettbaserte norskkurs har dyktige og erfarne nettlærere som gir deg tilpasset veiledning underveis i hele kurset. Alle våre norsklærere har norsk som morsmål, solid kompetanse i språket og undervisningserfaring. Lærerne sørger for et godt læringsmiljø og jobber aktivt for å motivere deltakerne på kurset.

Etter Norskkurs A2 litt øvet kan du gå opp til Norskprøven A1-A2. Du får kursbevis dersom minimum av 75% av kurset er gjennomført.