Franskkurs mellomnivå: oppfriskning for seniorer (B1)

Dette franskkurset for seniorer passer for deg som allerede har et solid nivå i fransk fra før, og som ønsker å friske opp dine eksisterende språkferdigheter og fordype deg i grammatiske emner og språkstrukturer. På kurset øver du på å uttrykke deg med et større ordforråd og bedre flyt.

Pris2 700,-

Gjennom å lese tekster, analysere grammatiske strukturer og snakke om ulike temaer knyttet til dagliglivet oppnår du:

• et mer avansert ordforråd
  • mer varierte uttrykksmåter i relasjon til temaet du snakker om
  • et mer korrekt språk
  • en større trygghet og selvtillit til å delta i lengre samtaler med fransktalende

Kurset er utviklet for seniorer som har fransk fra videregående skole og som i tillegg har lært og praktisert språket som en voksen person. Du bør ha franskkunnskaper tilsvarende Franskkurs litt øvet A2. For å få utbytte av kurset bør du være i stand til å bruke språket selvstendig i enkle dagligdagse situasjoner.

På Folkeuniversitetet bruker vi «praktisk tilnærming» som pedagogisk retning til språkundervisning. Det betyr at vi legger stor vekt på kommunikasjon, interaksjon og språkbruk i ulike situasjoner.

Lærerne våre har utdanningsbakgrunn innen språk og/eller pedagogikk, samt undervisningserfaring. De underviser i sitt morsmål eller har kompetanse i språket de underviser i på morsmålsnivå. I tillegg til å formidle kunnskap sørger de for å motivere og aktivisere kursdeltakerne og skape en vennlig atmosfære og et trygt og trivelig språkmiljø.

Det er ingen eksamen etter kurset. Du mottar kursbevis ved minimum 75 % oppmøte.