Franskkurs mellomnivå: konversasjon og kulturkunnskap - seniorer (B1)

Dette er et franskkurs for deg som allerede har et godt nivå i fransk, og som ønsker praktisk trening i fransk med vekt på samtale og diskusjon om temaer tilknyttet kultur og samfunn.

Kurset går på dagtid, og passer derfor perfekt for deg som er pensjonist og som vil lære fransk i en hyggelig og avslappende atmosfære

Franskkurs-seniorer

Om kurset

Dette lærer du

Læreren presenterer ulike temaer knyttet til dagliglivet og fransk samfunn og kultur og gjennom samtalene som følger oppnår du:

  • et mer avansert ordforråd
  • mer varierte uttrykksmåter
  • et mer korrekt språk

Hvem er kurset for

Kurset er for deg som har franskkunnskaper tilsvarende Franskkurs mellomnivå og som ønsker å fokusere på muntlig fransk på mellomnivå og kulturkunnskap. For å få utbytte av kurset bør du være i stand til å bruke språket selvstendig i de fleste dagligdagse situasjoner.

Test deg selv

Er du usikker på hvilket nivå du er på? Da er nivåtesten for deg. Den tar mellom en halvtime til halvannen time å gjennomføre. Ta testen på Eurotest.

Gjennomføring

På Folkeuniversitetet bruker vi «praktisk tilnærming» som pedagogisk retning til språkundervisning. Det betyr at vi legger stor vekt på kommunikasjon, interaksjon og språkbruk i ulike situasjoner.

Lærere

Lærerne våre har utdanningsbakgrunn innen språk og/eller pedagogikk, samt undervisningserfaring. De underviser i sitt morsmål eller har kompetanse i språket de underviser i på morsmålsnivå. I tillegg til å formidle kunnskap sørger de for å motivere og aktivisere kursdeltakerne og skape en vennlig atmosfære og et trygt og trivelig språkmiljø.

Eksamen

Det er ingen eksamen etter kurset. Du mottar kursbevis ved minimum 75 % oppmøte.

Lignende kurs

Franskkurs for seniorer mellomnivå - konversasjon (B1)

Våre franskkurs for seniorer passer perfekt for deg som er pensjonist og som vil lære fransk i en hyggelig og avslappende atmosfære. På Franskkurs for seniorer: Konversasjon mellomnivå B1 får du praktisk trening i fransk med vekt på samtale og diskusjon om mer komplekse temaer. Dette kurset er for deg som allerede har et godt nivå i språket, og som ønsker å uttrykke deg med bedre flyt, et større ordforråd.

Undervisningsform:
Klasseromsundervisning
Sted:
Oslo, Rolf Wickstrøms vei 15, Nydalen
Samlet pris:
2860
Undervisningstimer:
16
Tidspunkt:
10.30 - 12.00
Dager:
Ons
Start:
08.02.2023
Slutt:
12.04.2023
Kursid:
3819090484