Engelskkurs litt øvet: Konversasjon og kulturkunnskap

Dette er et engelskkurs for deg som først og fremst ønsker å styrke de muntlige ferdighetene dine. Gjennom samtaletrening på engelsk oppnår du bedre selvtillit og flyt i språket.

NivåA2

• lydlære og uttaletrening

• samtaletrening

• presentasjonsteknikk

• utvidelse av ordforråd

• generell språkforståelse

På kurset lærer du også om britisk historie og kultur.

Kurset er for deg som har kunnskaper i engelsk tilsvarende Engelskkurs litt øvet (omtrent samme nivå som på ungdomsskolen), og som ønsker å fokusere på muntlig engelsk.

Samtaletreningen tar utgangspunkt i små tekster og situasjoner som er representative for engelsk kultur og dagligliv. Læreren gjennomgår og forklarer relevant ordforråd og gir språklige tips til hvordan man bør formulere seg i ulike situasjoner. Temaene varierer fra semester til semester, slik at man med fordel kan ta kurset flere ganger.

Lærerne våre har utdanningsbakgrunn innen språk og/eller pedagogikk samt undervisningserfaring. De underviser i morsmålet sitt eller har kompetanse i språket de underviser i på morsmålsnivå. I tillegg til å formidle kunnskap sørger de for å motivere og aktivisere kursdeltakerne og skape en vennlig atmosfære og et trygt og trivelig språkmiljø.

Det er ingen eksamen etter kurset. Du får kursbevis ved minimum 75 % oppmøte.

Meld deg på

• Pris 2510