Sør-Øst (Buskerud, Vestfold, Telemark og Asker kommune)

Hovedkontor i Sandefjord

Vi er til for deg som søker videreutdanning, ønsker et karriereskift eller påfyll av kunnskap, eller rett og slett gleder deg over å lære noe nytt!

Bor du i fylkene Telemark, Vestfold, Buskerud eller i Asker kommune finner du oss på følgende 9 studiesteder - Asker, Drammen, Kongsberg, Gol, Hønefoss, Tønsberg, Sandefjord, Larvik og Skien.

Vi tilbyr et bredt  kurs- og studietilbud innen kultur- og fritid, språkopplæring, fagbrev, universitets- og høgskole, yrkes-opplæring, mesterbrev og lederutvikling.  Vi er også en av regionens største kompetansepartnere for bedrifter og offentlig virksomhet.

I tillegg til våre studiesteder kan du også ta kurs og utdanning via klasserom på nett. Da slipper du å forflytte deg - klasserommet kommer til deg via din pc.

Vårt regionkontor ligger i Sandefjord.