Folkeuniversitetet søker etter lønnsmedarbeider i fast 60% stilling

Som lønnsmedarbeider i Folkeuniversitetet og økonomiavdelingen vil du arbeide med lønn fra A til Å. Vi ser etter deg som kan ta eierskap til egne prosesser, og som trives med samarbeid på tvers av organisasjonen.

Folkeuniversitetet har kontor flere steder i landet (Tromsø, Narvik, Bodø, Mosjøen, Trondheim, Bergen, Arendal, Skien, Sandefjord, Drammen, Asker og Oslo), og flere av disse kan være aktuelt som kontorsted for stillingen, selv om økonomiavdelingen i dag er lokalisert i Sandefjord.

Dine sentrale arbeidsoppgaver vil være

• Operativt ansvar for lønnsområdet fra a til å
  • Faglig oppdatering på lønnsområdet og løpende dele denne kunnskapen med økonomiavdelingen, HR avdelingen og avdelingsledere, så vi sikrer kvalitet i alle ledd
  • Løpende og tett samarbeid og sparringspartner med økonomiavdeling og HR avdeling
  • Bistå i utnyttelsen av lønnssystemer og bistå i interne policyer på lønnsområdet
  • Være pådriver for forbedring og utvikling av lønnsfunksjonen, herunder automatisering og digitalisering
  • Innrapportering av skatt, arbeidsgiveravgift, a-melding, samt oppfølging av refusjoner på sykefravær og annen kontakt med NAV
  • Bistå i budsjettering, prognosearbeid og analyser
  • I tillegg forventes at lønnsmedarbeider gjør andre oppgaver i økonomiavdelingen utover lønnskjøring, ut fra behov og kompetanse

For å lykkes i denne stillingen tror vi at du må ha

• Økonomisk utdannelse og/eller sertifisering innenfor lønnsområdet og regnskap. God erfaring fra lønnsområdet kan erstatte manglende formell utdannelse.
  • Operativ erfaring fra fagområdet lønn.
  • God systemforståelse og brukerkompetanse innen IT. Dyktig bruker av MS Office, spesielt Excel. Har du i tillegg erfaring med Visma lønn er det en fordel.
  • Gode språkkunnskaper i norsk og engelsk, både skriftlig og muntlig.
  • Gode kommunikasjons- og samarbeidsegenskaper. Gjennomføringsevne, endringsvilje

Hvis du i tillegg er selvstendig, strukturert, kvalitetsbevisst, løsningsorientert og har generelt god forretningsforståelse, synes vi at du skal ta kontakt med oss.

• Gode pensjons- og forsikringsordninger
  • Hyggelige kollegaer i et trivelig arbeidsmiljø
  • Gode muligheter for egenutvikling og utdanning

For spørsmål om stillingen

Du kan søke på stillingen via Finn.no. Hvis du har spørsmål om stillingen, kontakt Økonomiansvarlig Elsa Christine Gram, eller HR- rådgiver Kristin Hjelle.