Driftig studierådgiver, vikariat med mulighet for forlengelse

Folkeuniversitetet har ledig vikariat med mulighet for forlengelse som studiekonsulent i 100 % stilling fra og med 01.08.2022

Folkeuniversitetet søker etter en driftig studierådgiver. Du blir en del av våre nasjonale studierådgiverteam i tillegg til det lokale tverrfaglige teamet på kontoret. Du vil få kontorplass på studiested Trondheim.

Hovedarbeidsoppgave er å administrere kurs innen språk. Dette innebærer blant annet å planlegge og sette i gang kurs, ha kontakt med kunder, rekruttere lærere og å bidra i utviklingsarbeid og rapportering.

Om Folkeuniversitetet

Folkeuniversitetet er et studieforbund som arranger kurs og utdanninger i hele Norge. Hovedkontoret ligger i Oslo. Folkeuniversitetet er en tilbyder av kompetansehevende kurs og utdanninger til så vel bedrifter som, fylkeskommuner og privatmarkedet.

Våre utdannings- og kurstilbud strekker seg fra ulike språkkurs, korte kompetansegivende kurs, yrkesrettede kurs til høyskole- og universitetsstudier.

Dine kvalifikasjoner

• God skriftlig og muntlig framstillingsevne på norsk og engelsk
  • Det er en fordel om du har utdanning på Bachelor-nivå, men det er ikke et krav
  • God IT-kompetanse, gjerne også erfaring med digital læring