Tegne- og malekurs, ulike teknikker

Dette tegne- og malekurset gir deg en innføring i tegne- og maleteknikker og metoder, samt fargenes innvirkning. Du velger selv om du vil tegne, bruke oljemaling, akrylmaling eller gjøre litt av hvert. Du får individuell veiledning.

Pris3 790,-

På kurset lærer du om bl.a.

• Komposisjon

• Form

• Farger og fargebruk

• Lys, skygge og perspektiv

Kurset passer for deg som har lite eller ingen erfaring innen tegning, olje- og akrylmaling og vil lære litt om teknikkene.

Undervisningen er praktisk rettet. Det er fokus på individuell veiledning.

Læreren har lang utdanning og erfaring innen kunstfag, og har undervist voksne i mange år.

• Pris 3790
  • Tidspunkt 18.00 - 21.00
  • Sted Jonas Reinsgate 4
  • Start24.10.2019
  • Slutt28.11.2019
På dette kurset maler vi fra observasjon - fra det vi ser - med utgangspunkt i modell, stilleben og bilder fra kunsthistorien. Kurset gir en Innføring i maleri med valørstudier og spennende øvelser.Lærer på kurset er Torild Stray. Hun er kunstner og har erfaring med å undervise på kunstskole i New York, Bergen og Oslo.Kurset passer for både nybegynnere og de som har erfaring med tegning og maling. Det blir individuell oppfølging og felles gjennomgang hver kurskveld.