Sykurs: Sy kjole på en helg

Med utgangspunkt i en kjolemodell lærer du i løpet av en helg å sy en kjole. Gjennom å variere stoff og detaljer får du en kjole som kan brukes både til hverdag og fest.

Om kurset

Dette lærer du

På kurset får du et innblikk i hvilke muligheter som finnes for å få fram ditt personlige uttrykk gjennom å gjøre bare små endringer i en enkel kjolemodell. Du får en kjole som ingen har maken til, og kunnskap om hvordan du lager enda flere kjoler på egenhånd.

Fredag ettermiddag starter vi med måltaking og tilpasning av kjolemønsteret. Vi snakker om ulike materialers vanskelighetsgrad og påvirkning på det ferdige resultatet. Lørdag starter vi kl. 1200, slik at det er mulig å vente med materialkjøp til lørdag morgen.

Hvem er kurset for

Kurset passer for alle som syr klær, uavhengig av nivå. Dersom du aldri har sydd før, anbefaler vi først å ta introduksjonskurset Sykurs: Forkurs.

Gjennomføring

Læreren går gjennom og viser de ulike teknikkene i plenum, før deltakerne øver seg under veiledning.

Lærere

Alle våre lærere har svennebrev i kjole-og draktsøm og har pedagogisk utdanning og/eller lang undervisningserfaring.

Eksamen

Det er ingen eksamen etter kurset. Du får kursbevis ved minimum 75 % oppmøte.

Du har valgt:

Sykurs: Sy kjole på en helg

Med utgangspunkt i en kjolemodell lærer du i løpet av en helg å sy en kjole. Gjennom å variere stoff og detaljer får du en kjole som kan brukes både til hverdag og fest. Kurset går på følgende tider: Fredag kl. 1730 – ca kl. 2030, lørdag kl. 1000 – ca kl.1700 og søndag kl. 1000 – ca kl.1700. (inkl. pauser) Lærer på kurset er Solveig Hopen.

Undervisningsform:
Klasseromsundervisning
Sted:
Oslo, Rolf Wickstrøms vei 15, Nydalen
Samlet pris:
3560
Undervisningstimer:
20
Tidspunkt:
17.30 - 17.30
Dager:
Fre, Lør, Søn
Start:
18.02.2022
Slutt:
20.02.2022
Kursid:
3766890484