Matkurs: fermentering

Du visste kanskje at yoghurt er fermentert. Men visste du at vin, øl og til og med sjokolade er fermentert? Det gjelder også en rekke andre matvarer du spiser ofte.

Fermenterte matvarer tilfører gode bakterier til fordøyelsessystemet,  og kan bidra til å styrke kroppens forsvar.

Lær deg fremgangsmåten for fermentering av forskjellige råvarer, om smakstilsetninger og matsikkerhet, slik at du kan lage  velsmakende retter hjemme.

Sted

Finner du ikke kurs der du bor?

Meld din interesse!

Jeg ønsker et
i

Om kurset

Dette lærer du

Vi har flere kurs i rekken Fermentering. Hvert kurs går over en kveld. Det kan variere fra sesong til sesong hvilke vi har på menyen. Vi tilbyr blant annet:

  • Surkål : dette kurset i surkål er ment som en introduksjon til fermenteringens verden, og vi anbefaler å starte her
  • Drikker og smoothies
  • Kimchi (fermenterte grønnsaker, Koreas nasjonalrett)
  • Sauser, pesto og chutney
  • Surdeig  

Hvem er kurset for

Kurset passer for deg som vil  lære hvordan du selv kan fermentere ulike råvarer hjemme.

Gjennomføring

Dette er et praktisk kurs. Læreren forteller om de ulike råvarene og vise hvordan du bearbeider dem før du selv går i gang under kyndig og inspirerende veiledning.

Lærere

Læreren har solid matfaglig bakgrunn og lang erfaring med fermentering.

Spørsmål? Kontakt en av våre studiekonsulenter.

Kontakt oss

Kursoversikt/Meld deg på

Velg sted, se pris og dato