Blomsterdekorasjonskurs del 2

På dette kurset får du en fordypning i blomsterdekorasjonsfaget. Vi øver mer på sammensetning og oppbygging av blomsterdekorasjoner og buketter.

Om kurset

Dette lærer du

Kurset er en videreføring av det du lærte på Blomsterdekorasjonskurs del 1. Du lærer mer om hvordan du kan bruke blomster og se disse i forhold til omgivelser og interiør. Vi  bygger på kunnskapene fra grunnkurset og øver mer på sammensetninger og oppbygging av dekorasjoner og buketter. Videre ser vi på hvordan man kan pynte bord til ulike anledninger.

Hvem er kurset for

Kurset passer for deg som har deltatt på Blomsterdekorasjonskurs del 1 og som ønsker å lære mer om blomster og dekorasjoner.

Gjennomføring

Kurset er praktisk rettet. Læreren går gjennom og viser ulike teknikker og dekorasjoner i plenum, før deltakerne under veiledning lager sine egne kreasjoner. Ta med deg skarp kniv (helst tapetkniv), (rose)saks, avbiter, notatblokk, blyant og aviser til innpakning.

Lærere

Lærer på kurset er blomsterdekoratør Erik Køpke. Han har jobbet 13 år på Kreativ Flora, først som lærling og etter hvert som fast ansatt. De siste årene har han vært faglærer på blomsterdekoratørlinjen ved Edvard Munch videregående skole. Han har konkurrert både i Oslomesterskapet og Norgesmesterskapet. Erik mottok Interfloras fagpris i 2015.

Eksamen

Det er ingen eksamen etter kurset. Du får kursbevis ved minimum 75 % oppmøte.

Spørsmål? Kontakt en av våre studiekonsulenter.

Kontakt oss

Du har valgt:

Blomsterdekorasjonskurs del II - Asker H21

Ønsker du å fordype deg i blomsterdekorasjonsfaget? På dette kurset øver vi mer på sammensetning og oppbygging av blomsterdekorasjoner og buketter. Det blir også om hagedesign/forslag til plassering av uteplanter og stell. Instruktør: Cecilie Turner, blomsterdekoratør

Undervisningsform:
Klasseromsundervisning
Sted:
Asker, Folkeuniversitetet Asker
Samlet pris:
4300
Undervisningstimer:
12
Tidspunkt:
18.00 - 21.00
Dager:
Tir
Start:
19.10.2021
Slutt:
09.11.2021
Kursid:
3734181386

Lignende kurs

Blomsterdekorasjonskurs del II - Oslo V21

På dette kurset får du en fordypning i blomsterdekorasjonsfaget. Vi øver mer på sammensetning og oppbygging av blomsterdekorasjoner og buketter. Lærer på kurset er Erik Køpke.

Undervisningsform:
Klasseromsundervisning
Sted:
Oslo, Edvard Munch videregående skole
Samlet pris:
3950
Undervisningstimer:
12
Tidspunkt:
18.00 - 21.00
Dager:
Ons
Start:
27.10.2021
Slutt:
17.11.2021
Kursid:
3721060165