Fotokurs 2

Dette er et fotokurs for deg som ønsker å videreutvikle deg som fotograf og fordype deg i temaer som lys, kamerateknikk og kamerainnstillinger.

Vi jobber med teoretisk, teknisk og praktisk forståelse av fotografering. Hovedfokus ligger på det praktiske og hvordan du bør tenke og handle om fotograf.

Sted
Varighetett semester

Finner du ikke kurs der du bor?

Meld din interesse!

Jeg ønsker et
i
Fotokurs3

Om kurset

Dette lærer du

  • Lys: kamerateknikk, lysmåling og bruk av halvautomatiske og manuelle innstillinger. Vi ser på ulike lyskilder og jobber med oppgaver knyttet til modellering og hvordan vi kan skape stemning ved hjelp av lys ved objekt- og portrettfotografering.
  • Portrettfotografering
  • Sjanger
  • Stemning og følelse: hvordan skape et personlig uttrykk?
  • Repetisjon og refleksjon. Gjennomgang av temaer valgt av deltakerne.

Hvem passer kurset for

Fotokurs 2 passer for deg som har grunnleggende kunnskaper i fotografering og som ønsker å fordype deg i sentrale temaer.

Gjennomføring

Undervisningen består av teori, oppgaver/øvelser og individuell og felles veiledning både i klasserom/studio og på location. Det blir også gitt hjemmeoppgaver som vi anbefaler deg å gjøre for å få fullt utbytte av kurset. Hjemmeoppgavene gjennomgås på starten av hver kursgang. For deltakelse på kurset forutsettes det at du har tilgang til et digitalt kamera, speilrefleks DSLR eller et speilløst systemkamera.

Lærere

Læreren jobber til daglig som fotograf og har lang erfaring i å undervise voksne.

Eksamen

Det er ingen eksamen etter kurset. Du får kursbevis ved minimum 75 % oppmøte.

Spørsmål? Kontakt en av våre studiekonsulenter.

Kontakt oss

Kursoversikt/Meld deg på

Velg sted, se pris og dato