Fotokurs 1

Få kunnskapen og inspirasjonen du trenger for å bli en bedre fotograf! På dette grunnleggende fotokurset lærer du å bruke ditt speilrefleks- eller systemkamera på en mer bevisst måte. Ved å selv ta kontroll på innstillingene kan du bruke kamera som et kreativt verktøy.

Om kurset

Dette lærer du

På Fotokurs I får du en grunnleggende innføring i både praktiske og teoretiske sider ved fotografering. Gjennom teoretisk og praktisk opplæring utvikler du dine evner til å forstå og utnytte fotografiets visuelle språk.

Kurset inneholder en gjennomgang av:

  • Kamera
  • Lysmåling
  • Eksponering
  • Bruk av blitz
  • Komposisjon og bildeanalyse
  • Innføring i digital bildebehandling med Adobe Photoshop

Hvem er kurset for

Fotokurs 1 passer både for nybegynnere og for deg som trenger en oppfriskning av det grunnleggende innen fotografering. Du trenger ingen forkunnskaper for å delta.

Gjennomføring

Undervisningen består av en kombinasjon av teori og praktiske oppgaver/øvelser under veiledning. Det vil bli gitt praktiske oppgaver til hver kurskveld, som gjør at lærer kan gi alle personlige tilbakemeldinger og følge opp hver enkelt deltager. For deltakelse på kurset forutsettes det at du har tilgang til et digitalt kamera, speilrefleks DSLR eller et speilløst systemkamera. 

Lærer

Lærer er erfaren fotograf.

Eksamen

Det er ingen eksamen etter kurset. Du får kursbevis ved minimum 75 % oppmøte.

Du har valgt:

Fotokurs 1

Få kunnskapen og inspirasjonen du trenger for å bli en bedre fotograf! På dette fotokurset får du både teoretiske og praktiske kunnskaper om fotografering. Du lærer grunnleggende bruk av speilrefleks-, system- eller hybridkamera. Samtidig får du en introduksjon til visuell kommunikasjon gjennom fotografi. Kurset går på onsdager over fem ganger med til sammen 20 undervisningstimer. Lærer på kurset er Olav Erik Storm. Han er en meget dyktig fotograf og pedagog.

Undervisningsform:
Klasseromsundervisning
Sted:
Oslo, Rolf Wickstrøms vei 15, Nydalen
Samlet pris:
4630
Undervisningstimer:
20
Tidspunkt:
17.30 - 21.30
Start:
25.01.2023
Slutt:
01.03.2023
Kursid:
3819470484

Lignende kurs

Undervisningsform:
Klasseromsundervisning
Sted:
Oslo, Rolf Wickstrøms vei 15, Nydalen
Samlet pris:
4630
Undervisningstimer:
20
Tidspunkt:
17.30 - 21.30
Start:
22.03.2023
Slutt:
26.04.2023
Kursid:
3848200484