Fotokurs 1

Få kunnskapen og inspirasjonen du trenger for å bli en bedre fotograf! På dette fotokurset får du både teoretiske og praktiske kunnskaper om fotografering. Du lærer grunnleggende bruk av speilrefleks-, system- eller hybridkamera. Samtidig får du en introduksjon til visuell kommunikasjon gjennom fotografi. 

Fotokurs2

Om kurset

Dette lærer du

På kurset får du en grundig innføring i:

  • kamera - innstillinger og funksjoner
  • eksponering
  • komposisjon
  • bildeanalyse
  • studio/lys
  • demonstrasjon av digital bildebehandling i Adobe Photoshop

Hvem er kurset for

Fotokurs 1 passer både for nybegynnere og for deg som trenger en oppfriskning av det grunnleggende innen fotografering. Du trenger ingen forkunnskaper for å delta.

Gjennomføring

Undervisningen består av en kombinasjon av teori og praktiske oppgaver/øvelser under veiledning. Det blir også gitt hjemmeoppgaver som vi anbefaler deg å gjøre for å få fullt utbytte av kurset. For deltakelse på kurset forutsettes det at du har tilgang til et digitalt kamera, speilrefleks DSLR eller et speilløst systemkamera.

Lærere

Alle våre fotolærere er praktiserende fotografer med pedagogisk erfaring. Alle for gode tilbakemeldinger fra deltakerne. 

Eksamen

Det er ingen eksamen etter kurset. Du får kursbevis ved minimum 75 % oppmøte.

Spørsmål? Kontakt en av våre studiekonsulenter.

Kontakt oss

Du har valgt:

Fotokurs 1 - Oslo

Få kunnskapen og inspirasjonen du trenger for å bli en bedre fotograf! På dette fotokurset får du både teoretiske og praktiske kunnskaper om fotografering. Du lærer grunnleggende bruk av speilrefleks-, system- eller hybridkamera. Samtidig får du en introduksjon til visuell kommunikasjon gjennom fotografi. Dette kurset foregår som virtuelt klasserom. Lærer er Olav Erik Storm.

Undervisningsform:
Klasseromsundervisning
Sted:
Oslo, Rolf Wickstrøms vei 15, Nydalen
Samlet pris:
4300
Undervisningstimer:
20
Tidspunkt:
17.30 - 21.00
Dager:
Ons
Start:
10.02.2021
Slutt:
10.03.2021
Kursid:
3645010484