Bli mester du også

Mesterutdanningen er en videreutdanning for deg som har fag- eller svennebrev i et godkjent mesterfag. Utdanningen gjennomføres på hel- eller deltid og du velger  mellom klasseroms-, kombinert- eller nettstudier. Studiet er todelt: bedriftsledelse og faglig ledelse. 

Tilbudet vårt

Nettstudier

Du kan bli mester i samtlige mesterfag som nettstudent. Du får frihet og fleksibilitet til å studere i eget tempo – der du er. Som nettstudent vil du få din egen personlige veileder som følger deg gjennom hele studiet og evaluerer dine oppgaveinnleveringer. Opptak skjer fortløpende gjennom hele året. 

Klasseromsundervisning

På våre studiesteder, som er over hele landet, tilbyr vi klasseromsundervisning i Bedriftsledelse (felles for alle mesterfagene) og Faglig ledelse for byggfagene. Faglig ledelse for alle andre fag tilbys kun som nettstudium. 

Kombinerte studier

Her kombinerer vi nettstudiet med seminarer. Du får det beste fra to verdener: Alt innhold på nettstudiet og seminarer sammen med medstudenter, samt en personlig veileder som følger deg gjennomstudiet.

Om Mesterutdanningen

Byggfag - mester

Om mesterstudiet

Mesterbrevutdanningen er en lederutdanning for håndverkere med fag- eller svennebrev som ønsker å drive egen bedrift eller ha en faglig ledende stilling.

Hvorfor velge mesterutdanning?

Som mester blir du selvstendig, får større frihet og stiller sterkere på arbeidsmarkedet. Du får også rett til å bruke mestermerket i markedsføringen av firmaet ditt, noe som signaliserer seriøsitet, pålitelighet og kvalitet.

Introduksjon til studiet

Her får du en oversikt over innholdet i studiet Bedriftsledelse.

Kontakt oss!

Vi er alltid tilgjengelig for å svare på eventuelle spørsmål du måtte ha, du kan kontakte oss via e-post mester@folkeuniversitetet.no eller ved å ringe 22 47 60 45