Mester studenter

Mesterutdanning i Rojales, Spania

Ta intensiv Mesterutdanning i Rojales!

Som heltidsstudent jobber du intensivt  i 11 uker, lærer og samarbeider med medstudenter. Du får en tett oppfølging av lærere og veiledere. Og det skader ikke at klimaet er mildt og at selv midt på vinteren er det godt å sette seg i solveggen og kjenne solen varme. Ta kontakt for veiledning eller informasjon.

Om utdanningen

Bedriftsledelse

Læreplanen er utformet slik at den sikrer tverrfaglighet og studentene får dratt nytte av sine erfaringer fra arbeidslivet. Dette er også et åpent kurs for alle som ønsker å starte egen bedrift, eller jobber administrativt. Faget består av tre emner: organisasjon og ledelse, markedsføringsledelse og økonomistyring.

Prosjektoppgaven må være godkjent for å kunne ta eksamen og eksamen gjennomføres i Rojales. Utdanningen koster kr. 38 000 inkl. eksamensavgift.

 

Faglig ledelse

Faglig ledelse er det andre emnet i Mesterutdanningen. Undervisningen er delt inn i en felles del og en faglig fordypningsdel. Hovedmålet med modulen er å gi deg en videreføring i de faglige ledelsesoppgavene og emnene som er gjenspeilet i ditt håndverksfag.

I Spania tilbys denne modulen foreløpig bare for noen av byggfagene, eksempelvis tømrer, rørlegger, murer og maler.

Prosjektoppgaven må være godkjent for å kunne ta eksamen og eksamen gjennomføres i Norge. Utdanningen koster kr. 48 000 inkl. eksamensavgift.

Praktiske opplysninger

Kursstart og sted

Opplæringen både for faglig ledelse og bedriftsledelse starter 7. januar. Kursavslutning er 22. mars.

Vi holder til på Den norske skolen i Rojales, 20 minutter sør for Alicante. Undervisningen går fra kl. 15.00 til kl. 19.00, fem dager i uken. Noen dager vil undervisningen gå fram til kl. 20.00.

 

Bosted

Rojales ligger en halvtimes biltur sør for storbyen Alicante og det er forholdsvis rimelig å leie bolig i Rojales på denne tiden av året.

Vi samarbeider med Costa Blanca bolig om utleie av boliger. Vi setter deg i kontakt med vår kontaktperson i Costa Blanca bolig når du melder deg på utdanningen. Last ned brosjyren vår.

Ta kontakt

Vi helper deg gjerne i gang!

Daniel Kvamme Studierådgiver,
55 55 36 25 dkv@folkeuniversitetet.no

May Lin Førre Avdelingsleder,
52 70 43 20 may@folkeuniversitetet.no