Gratis kurs for deg innen reiseliv

Jobber du innen reiseliv kan vi tilby deg flere digitale kurs, gratis, som du kan ha nytte av. Kursene gjennomføres digitalt i virtuelt klasserom og er rettet mot deg som er arbeidstaker, permittert eller arbeidsledig. Det er begrenset antall plasser så det er førstemann til mølla-prinsippet som gjelder.

Kursene vi tilbyr:

Innholdsmarkedsføring

Hvordan kan du lage innhold som engasjerer mottakeren og bygger merkevaren til bedriften? Gjennom dette kurset får du nyttige tips til historiefortelling, distribusjon av innhold, innholdsstrategi og innholdsplan. 

Ledelse i praksis

Kurset er for deg som er blitt, eller snart skal bli, leder og som ønsker en innføring i ulike utfordringer du kan bli stilt overfor. Du får kjennskap til ledelsesteori, lover og avtaler som regulerer arbeidslivet og økonomi med vekt på lønnsomhetsforståelse.

Kurs i kontrakt- og avtaleskriving

Gode avtaler er gull verd! På dette kurset får du økt kompetanse i å håndtere prosessen fra første tilbudsrunde til kontrakten eller avtalen er signert.

Kokk - og institusjonskokk - fagbrev

Utdanningen for deg som har allsidig erfaring som kokk og ønsker fagbrev som voksen. På kurset videreutvikler du kunnskaper og ferdigheter slik at du kan gi matopplevelse og tilberede trygge måltider av høy kvalitet. Du lærer om smak, estetikk, ernæring, råvarer, hygiene og økonomi. Kurset forbereder deg til teorieksamen for praksiskandidater. 

Yrkesnorsk for servitører

På dette kurset lærer du å kommunisere bedre med kunder og medarbeidere. Hovedvekten er på muntlige ferdigheter og utvidelse av ordforråd.

Reiselivmedarbeider - fagbrev

Utdanningen er for deg som har erfaring fra reiselivsfaget og ønsker å ta fagbrev som voksen. På kurset får du økt din teoretiske kompetanse om kundebehandling og service, salg og markedsføring og transport og transportformidling. Kurset forbereder deg til teorieksamen for praksiskandidat.