Cambridge English Qualifications

Folkeuniversitetet er den eneste autoriserte leverandøren av Cambridge English Qualifications i Norge. Vi tilbyr både Main Suite (General English) og Business Exams på ulike nivåer, i tillegg til Cambridge Young Learner Exams for skolebarn (i Stavanger i juni).

Vi er også det eneste autoriserte senteret for Cambridge Assessment Admissions Testing Exams, som BMAT (BioMedical Admissions Test), PAT (Physics Aptitude Test) og HAT (History Aptitude Test).

Cambridge English Qualifications er anerkjent globalt og er akseptert og godkjent av tusenvis av høyere utdanningsinstitusjoner, arbeidsgivere og regjeringer over hele verden. Hvert av eksamenene fokuserer på et nivå av det felles europeiske referansegrunnlaget (CEFR), og tester dine muntlige-, skrive-, lese- og lytteferdigheter. De er grundige eksamener som tar utgangspunkt i autentiske situasjoner og er basert på forskning som viser betydningen av sanntidssamtaler og samhandling.

Folkeuniversitetet i Bergen har Cambridge eksamener på ulike nivåer i Bergen og Stavanger. Tilgjengelige eksamener og registreringsinformasjon finnes i linkene til søknadsskjemaet nedenfor:

Påmeldingsskjema Cambridge Eksamener Høst 2019

Våre engelskkurs:

Engelskkurs (på norsk)  Engelskkurs (på engelsk)