Velkommen til Folkeuniversitetet Sørlandet!

Hos oss vil du finne et bredt spekter av utdanningsmuligheter for mennesker i alle aldre og på alle nivåer. Vårt hovedmål er livslang læring for alle.

Vi har kurset for deg!

150 år har Folkeuniversitetet gjort Norge og nordmenn litt smartere. Det er vi utrolig stolte av! Med lang tradisjon for å utdanne mennesker, presenterer Folkeuniversitetet Sørlandet nå studietilbudet for 2015/2016.

I dette studiemagasinet finner du mange og spennende kurs innenfor ulike fagområder. Vi har imidlertid enda mer å tilby. En av våre spesialiteter er bedriftsinterne kurs. Vi skreddersyr kursopplegg som passer for din bedrift – med eller uten studiepoeng.
Dette har vi lang erfaring med og tilbakemeldingene er svært gode. Det er også langt rimeligere enn mange tror.

Ta gjerne kontakt med meg eller en av våre studiekonsulenter så kommer vi med forslag til løsning. Jeg kan love deg inspirerende og praktisk rettede kurs. Vi hører gjerne fra deg!

Med vennlig hilsen
Reidun Normann 
Administrasjonsleder
Tel.: 480 92 520
 

   

  
Her kan du bla i vårt nye kursmagasin!
Vi har et bredt sammensatt studietilbud og tilbyr utdanning på universitets- og høgskolenivå, fagskole- og videregående skoles nivå og yrkesopplæring. Vi har flotte kurslokaler sentralt i Arendal og gjennomfører i tillegg undervisning på skoler rundt omkring i fylkene. Folkeuniversitetet er i tillegg Norges største arrangør av språkkurs.Ta kontakt med oss for veiled ning rundt din egen eller din bedrifts kompetanseutvikling. Kom gjerne innom oss på Myreneveien 30. Vi treffes også på tlf. 37 00 36 60 eller e-post sorlandet@fu.no.
 
                  
 
Datakortet University of Cambridge IELTS Mesterbrev